¡Hasta luego!

Geschreven door Magalie De Meyer op 30 juli 2012

Vandaag was het onze laatste dag in Misantla. Veel valt er niet echt over te vertellen. We hebben nog maar eens lang aan de telefoon gehangen, onder andere om te kijken of we niet naar de ambassade moesten voor één of ander papier voor de douane. Gelukkig was dat niet het geval. We hebben natuurlijk ook onze koffers gepakt en ons appartement gekuist.

’s Avonds kwamen Arturo en zijn familie nog afscheid nemen, en ze hadden een cadeautje mee voor elk van ons; heel erg lief! Het was jammer om afscheid van hen te nemen, want ze hebben ons heel goed opgevangen en rondgeleid in Misantla.

Om middernacht namen we dan de bus naar Mexico City, nadat we uitgelegd hadden aan de buschauffeur waarom we onze ticketjes niet meer hadden (die zaten natuurlijk ‘veilig’ in mijn portefeuille opgeborgen). Het was een snel afscheid van Ivette & Johan. Ook dat was jammer, want het is dankzij hen dat we zo een fantastische periode beleefd hebben in Mexico!

Na een laatste zwaai vertrokken we op onze 7 uur durende busrit naar Mexico City.

¡Hasta luego!
Michiel & Magalie

Geschreven door Magalie De Meyer
  • reageren

    31 juli 2012 | 18:10

    Marije

    Ik had het gehoord van Sarah over jullie gestolen gerief! aiaiaiai, niet fijn niet fijn! Maar blij dat jullie nu toch veilig naar de volgende bestemming van jullie reis op weg zijn :) veel plezier!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.