Curso y ropa

Geschreven door Magalie De Meyer op 11 juli 2012

Hey allemaal,

We vonden dat het wel weer eens tijd was voor een snelle update!

Gisteren hebben we in de cursus ‘right-left, forwards-backwards, Here you go, Thank you, You’e welcome, etc’ en de kleuren aangeleerd. Natuurlijk konden een paar spelletjes niet ontbreken! Het populairste was de estafette die ze moesten lopen. Elk spelletje wordt wel aangepast zodat ze de dingen die ze leren effectief moeten gebruiken. Bij het estafette-parcours waren dat dingen zoals ‘I clap my hands, I roll the dice, I turn around, I take the racquet, enz.’ Het werd vooral leuk wanneer ze het parcours moesten afleggen met een lepel in hun mond met een balletje erop. Plots ging het niet zo snel meer ;).

In de vooravond hebben we dan eens onze was gedaan. Ik weet het, op zich lijkt dat echt niet zo’n interessante gebeurtenis dat we die moeten meedelen op de blog, maar jullie zouden versteld staan! We gingen dus handwassen, omdat we dan alles snel konden drogen en terug in de kast leggen. Net toen we helemaal geïnstalleerd waren, kwam Pica ons vertellen dat er boven op het dak van onze buren een ‘lavandería’ was. Dat is dus een plaats waar ze 2 gootstenen hebben staan met zo een wasbordje ingebakken, er is ook stromend water en er zijn veel wasdraden om je was aan te drogen. Ok, dat klonk een stuk gemakkelijker dan onze emmers. Eenmaal boven gekomen stonden we toch eventjes versteld; wát een prachtig uitzicht!! Dat zorgde ervoor dat zelfs de was doen niet tegenstak! 🙂

Gisterenavond hebben we dan ook nog kennis gemaakt met onze buurman, die ons een zelfgebakken broodje kwam brengen! Het was een erg gezellige avond!

Vanmorgen was het dan weer tijd voor de speelpleinwerking en deze keer leerden ze woorden zoals ‘jump, turn around, sit down, stand up, be a tree (er moeten toch een paar grappige dingen tussenzitten hé ;)), skip, walk, clap your hands, high 5 (wat moeten ze anders doen als ze elkaar constant voorbijlopen?) én een secret handshake! ( Dat was leuk! En natuurlijk gaan we die heel de cursus door blijven gebruiken ;))

En nu zijn we dus onze update aan het schrijven, maar aangezien het hier zeer dorstig weer is, wordt het dringend tijd dat we iets gaan drinken!

Vele groetjes!
¡Hasta luego!
Michiel & Magalie

Geschreven door Magalie De Meyer
  • reageren

    13 juli 2012 | 21:52

    Carlo

    Hallo M&M Als ik het zo lees hebben jullie je nog niet verveeld. Doe zo verder vele natte groeten uit Assenede santeeeeee...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.