What to do in Magic Kingdom?

Geschreven door Michiel op 17 september 2017

Hier vind je vooral het echte Disneyland. Veel attracties, sommigen nog door Disney zelf ontworpen en de echt Disneysfeer zijn hier op en top aanwezig. Dit pretpark is het langste open, waardoor het perfect is om een dagje Disney af te sluiten als de andere pretparken eerder sluiten. Bezoek zeker de Big Thunder Mountain of de Space Mountain als je van rollercoasters houdt. Wil je een echte classic, dan moet je zeker It’s a Small World bezoeken.

Heb je wat extra centjes over? Ga dan lunchen of dineren bij Cinderella’s Royal table. Voor een $80 per persoon kan je zeggen dat jij in de toren van het Disneykasteel hebt gegeten! Je moet dit wel voldoende op voorhand boeken.

Overdag kan je ook de parade meepikken. Zoek zeker op tijd (ongeveer een uurtje op voorhand) een plaatsje in de schaduw. Als dat plaatsje in de shaduw ook achter een vuilnisbak is, dan heb je helemaal geluk, want op die manier kan niemand voor jou komen staan. Je kan datzelfde trucje dan ook gebruiken om ’s avonds naar de parade te kijken en nadien naar het vuurwerk.

Geschreven door Michiel

Op dit bericht kan niet gereageerd worden.